Kiemelt hírdetések

Tesco

CBA

Tudnivalók

A munkáltatók illetve munkavállalóik számára utalvány forgalmazásunk keretében biztosítjuk elektronikus utalvány formájában az étkezési, iskolakezdési, internet utalványokat.

Ezen túlmenően elektronikus utalványként az önkormányzatok számára is biztosítunk olyan utalványokat, melyek természetbeni juttatásként biztosítják a szociális segélyezés célrarendeltségét. Erről a szolgáltatásról bővebben az Önkormányzatok menüpont alatt tájékozódhat.

Utalványaink felhasználhatóságuk tekintetében teljesen azonosak a hagyományos papír alapú utalványokkal. Az utalvány mögött, nem a munkavállaló valamely banknál vezetett bankszámlája van, hanem attól elkülönülő egyéni utalvány számla. Az egyéni utalvány számlán nem elektronikus pénz található, és felhasználási köre is korlátozott az utalványt elfogadó üzletekre. A munkavállaló nemcsak a címlet értéke szerint használhatja fel, hanem a beváltás pontosan a vásárlás értékének megfelelően történik. Tehát pl. 1.352.- Ft-os vásárlás esetén virtuális utalványának értéke pontosan ennyivel csökken, így nem veszíti el a fizetendő összeg és az utalvány érték közötti különbséget. Az utalványok nem járnak le és elvesztésük esetén is csak a kártyát kell pótolni.

Előnyök a hagyományos utalványokkal szemben:

  • Az elszámolás üzletenként és azon belül akár pénztáranként kérhető.

  • Nem kell bajlódni az utalványok összesítésével.

  • Akár a vásárlást követő napon kiegyenlítjük az utalványok értékét.

  • A jutalék mértéke nem haladja meg a papíralapú utalványok után fizetett jutalékot 

 

Opti elektronikus utalványok további előnyei megtekinthető és letölthető itt.

 

Opti elektronikus utalványok tájékoztató megtekinthető és letölthető itt.