Kiemelt hírdetések

Tesco

CBA

Tájékoztatás

Tisztelt Jelenlegi vagy Leendő Ügyfelünk!

Az Opti elektronikus étkezési utalvánnyal egy komplex, könnyen és egyszerűen kezelhető, bankkártya technológiára épülő szolgáltatást nyújtunk Önnek. Az elektronikus utalvány arra hivatott, hogy a korábbi papíralapú, sok kényelmetlenséget megtestesítő papír alapú technológiát kiváltsa. A szolgáltatásunk igénybevevőjének - reméljük Önnek - számos előnye származik az elektronikus utalvány alkalmazásából a korábbi, papír alapúhoz képest:

  • Nem kell a fix címlettel bajlódnia. A kártyáról pontosan akkora összeg terhelődik, ami a vásárlás értéke
  • A kártya nem jár le. Amíg a papír alapú utalványok értékét általában év végéig le kell vásárolni, ez a kényelmetlenség ebben az esetben nem áll fenn. Valószínűleg mindannyian kerültünk olyan helyzetbe a papír alapú utalványokkal, hogy az év végéhez közeledve "muszáj volt" az értékét levásárolni. (Természetesen a kártya kopása miatt időközönként cserélni kell a kártyát, ez ebben az esetben öt év.)
  • A papír alapú utalvány elvesztésekor annak értékét elveszítjük. A kártya elvesztésekor az azonnal letiltható, és új kártya igénylésével hozzá lehet férni a kártyaszámla egyenlegéhez.
  • Egyszerűbb a kezelése. Amíg a korábbi tömböket kényelmetlen volt nagyobb mennyiségben magunkkal hurcolni, a kártya mindig kéznél van, akkora összeggel, amennyit a kártyaszámlánkon összegyűjtöttünk.

 

Opti utalványok használatára vonatkozó szabályzat megtekinthető és letölthető itt.

 

Reméljük, sikerült Önt meggyőzni, kérje munkáltatójától az elektronikus utalvány bevezetését.